Besök Sjöfartsmuseet med din daghemsgrupp

Ett besök på Ålands sjöfartsmuseum uppskattas av båda stora och små. För våra minsta gäster finns det mycket att upptäcka och undersöka. Som skeppsråttan Ruby och hennes vänner som har bosatt sig på olika håll i utställningen. "Var då?" undrar många vuxna. Börja med att leta på låg höjd och ta barnen till hjälp så hittar ni säkert!

Hur bodde kaptenen då? Och var sov sjömännen? Vad är det där som har vassa tänder och ser ut som en dinosaurie? Detta och mycket mer får barnen svar på under ett besök på Sjöfartsmuseet.

Cabinet-of-curiosities-chil

I mån av möjlighet ordnar vi med en rundvandring tillsammans med en guide. Det går även bra att gå runt på egen hand med sin daghemsgrupp. Och naturligtvis är besöket kostnadsfritt.

Välkommen att boka ett besök på Ålands sjöfartsmuseum!

tel.: 19 930

SYYSKUU-TOUKOKUU